Domů Blog

Máte už kompletní výbavu na kolo?

25
KVĚ

Máte už kompletní výbavu na kolo?

Autor: Kopecký Lukáš

Cyklistická sezóna se rozběhla naplno. Počasí konečně začíná připomínat léto a slunečné dny lákají do sedel bicyklů. Vyberte si u nás cyklistické doplňky nebo i nové jízdní kolo za super ceny!

Máte už kompletní výbavu na kolo?

Silnice, cyklostezky a lesní cesty brázdí milovníci všech cyklistických disciplín, od sportovních jezdců na gravelových kolech přes rodiny s dětmi až po příznivce stále populárnějších elektrokol.

Vaše helma je již starší, ztratili jste oblíbené sluneční brýle, Váš cyklistický dres vyšel z módy? Nevadí, u nás naleznete nejširší výběr cyklistických doplňků a vybavení. Podívejte se na naši nabídku přileb, brýlí, rukavic, oblečení, obuvi, brašen, batohů, nosičů, computerů, osvětlení a mnoho dalšího

Naši odborně vyškolení prodavači Vám ochotně poradí a pomohou s výběrem. Navštivte naše pobočky v Litomyšli a Hradci Králové a udělejte si radost novým kouskem vybavení.

Jízdní kola

Sportovní gravel, 29" horské kolo, klasický turistický kros, lehké dětské kolo nebo stále populárnější elektrokolo? U nás si vybere každý. Stovky kol skladem za nejlepší ceny.

Podívejte se na naši nabídku!

https://www.stratilek.cz/author-record-20-2021-10-limetamodra-20-kolo

Oblečení na kolo

Váš oblíbený dres je vytahaný tak, že vypadá o číslo větší? Vložka v kraťasech již neposkytuje žádné pohodlí a rukavice vypadají, že se každou chvíli rozpadnou? Nevadí, u nás se obléknete na kolo od hlavy až k patě tak, že budete vypadat jako ze žurnálu. Perfektně sladěné barvy, moderní designy a kvalitní materiály, to je naše filozofie.

Podívejte se na naši nabídku!

https://www.stratilek.cz/cyklo-obleceni

Batohy, brašny a nosiče

Na každý výlet potřebujete několik nezbytností. Náhradní oblečení, svačinu, peněženku s doklady, mobil, základní nářadí, náhradní duši, zámek nebo třeba nabíječku - toto vše můžete uložit do cyklistických brašen nebo batohů. Od miniaturních podsedlovek až po expediční trojbrašny na nosič - toto vše máme v nabídce. Příznivci batohů u nás naleznou i pestrý výběr lehkých a dobře odvětraných cyklobatohů s hydrovakem.

Podívejte se na naši nabídku!

Přilby a brýle

Věděli jste, že cyklistická přilba by se měla vyměnit nejpozději po 5ti letech používání? V případě pádu či většího nárazu samozřejmě ihned. U nás naleznete široký výběr helem pro všechny cyklistické disciplíny. Od ultralehkých, dobře odvětraných silničních přes klasické MTB až po odolné trailové a sjezdové integrálky.  Nechybí ani stylové městské modely a samozřejmě obrovská nabídka dětských přileb. Ke každé přilbě patří i kvalitní cyklistické brýle, které plní ochrannou funkci před hmyzem a šetří náš zrak. Výměnná skla, fotochromatika a polarizace - toto jsou aktuální technologické trendy v oblasti ochrany zraku.

Podívejte se na naši nabídku!

Zobrazit více aktualit