Domů Blog

Skibazar v Domě sportu Stratílek

13
ŘÍJ

Skibazar v Domě sportu Stratílek

Autor: Kopecký Lukáš

Několik informací o naší nabídce bazarových lyží a bot

Skibazar v Domě sportu Stratílek

Nákup bazarových lyží představuje v současné době velmi oblíbený způsob jak získat kvalitní lyže za zlomek jejich původní ceny. Naše firma má v tomto oboru dlouholeté zkušenosti, první použité lyže z rakouských, švýcarských a francouzských půjčoven jsme dovezli již v roce 2000. V současné době spolupracujeme hlavně s rakouskými půjčovnami, od kterých vykupujeme kvalitní lyže a boty pro náš obchod. Základem pro výběr kvalitního vybavení je osobní návštěva. Vše si vybíráme sami a samozřejmě dáváme přednost zachovalým lyžím a botám – nejdůležitější parametry jsou tyto:

  • stáří 1-2 roky, převažují loňské modely
  • pouze vyšší třída vybavení (obvykle z VIP kategorií), kde je předpoklad menšího opotřebení
  • lyže převážně s dřevěným jádrem, zachovalou skluznicí a pouze lehkými kosmetickými vadami (jen mírné odřeniny na horní ploše)
  • boty s vyšším indexem flexe a kovovými přezkami, malým opotřebením podrážky a podpatěnky, kvalitní vnitřní vložkou atd.
  • u konkrétních modelů rozhoduje celkový stav, míra opotřebení, tloušťka ocelových hran, kvalita vázání, vzhled

Veškerý sortiment naskladňujeme již v průběhu září, tudíž včas před začátkem sezóny. To zajišťuje největší výběr již před nástupem zimy. Samozřejmě je dobré nákup neodkládat, protože právě na začátku prodejního období je největší výběr a ty nejkvalitnější kusy se na obchodě dlouho neohřejí..

Před samotným vystavením na prodejně procházejí všechny modely důkladným servisem – důkladné vyčištění, nabroušení hran, voskování a struktura skluznice atd. Při samotném prodeji je samozřejmostí nastavení vázání na velikost boty a jeho seřízení dle váhy a jezdeckého stylu.

Díky dlouholetým zkušenostem Vám tak můžeme nabídnout kvalitní lyže a boty s vysokou užitnou hodnotou za bezkonkurenční cenu. Za méně než polovinu ceny nového vybavení získáte prověřené a důkladně servisované modely, nejčastěji pouze 1 rok staré a obvykle velice málo ježděné. To vše znamená, že si můžete dovolit i vyšší třídu, která Vám nabídne nesrovnatelné lyžařské zážitky oproti běžně nabízenému novému vybavení v této cenové relaci.

Naši zaměstnanci procházejí každoročně mnoha školeními, tudíž Vám mohou fundovaně poradit s výběrem vhodného modelu, vše si můžete na prodejně vyzkoušet a osahat. Využijte radu našich odborníků, kteří jsou sami nadšenými sportovci a mají mnohaleté zkušenosti s prodejem sportovních potřeb. Výběr lyžařského vybavení není tak snadný jako se může zdát. Rozhoduje nejen délka lyží a jejich vykrojení, ale i tvrdost, šířka, typ vázání, tuhost boty atd. Ideální je osobní návštěva na naší prodejně, ale samozřejmě jsme schopni poradit i telefonicky – v případě nákupu přes e-shop.

Aktuální nabídku našich bazarových lyží a bot naleznete zde

Zobrazit více aktualit