Domů Blog

Vybavte sebe nebo své děti ve skibazaru u Stratílka a ušetřete!

09
LED

Vybavte sebe nebo své děti ve skibazaru u Stratílka a ušetřete!

Autor: Kopecký Lukáš

Pořádná zima se konečně rozběhla, lanovky a vleky jedou naplno a milovníci sjezdového i běžeckého lyžování si mohou užívat ideálních podmínek. Začínají školní lyžařské kurzy, blíží se i termíny prázdnin a to vše obvykle přináší nutnost investovat do vhodného vybavení. Najednou zjistíme, že děti vyrostly z loňských bot, potřebují delší lyže apod. Případně potřebujeme zakoupit kompletně nové vybavení pro první lyžařské oblouky.

Vybavte sebe nebo své děti  ve skibazaru u Stratílka a ušetřete!

Pokud nechcete či nemůžete investovat desítky tisíc do nového materiálu, nabízíme alternativu v podobě kvalitního použitého vybavení z alpských půjčoven. V našem skibazaru najdete zánovní lyže a lyžařské boty renomovaných značek za neskutečně nízké ceny.  Vzhledem k tomu, že všechny nabízené modely osobně vybíráme a následně prochází našim skiservisem, můžeme garantovat jejich kvalitu. Lze tak zakoupit špičkové modely maximálně 1-2 roky staré i za zlomek jejich původní ceny. U běžných modelů pro začátečníky či mírně pokročilé je cena dokonce tak výhodná, že mnohdy vyjdou levněji než si vybavení zapůjčit v půjčovně.

To vše znamená, že si můžete dovolit i vyšší kvalitativní třídu, která Vám nabídne nesrovnatelné lyžařské zážitky oproti běžně nabízenému novému vybavení v této cenové relaci.

Naši zaměstnanci procházejí každoročně mnoha školeními, tudíž Vám mohou fundovaně poradit s výběrem vhodného modelu, vše si můžete na prodejně vyzkoušet a osahat. Využijte radu našich odborníků, kteří jsou sami nadšenými sportovci a mají mnohaleté zkušenosti s prodejem sportovních potřeb. Výběr lyžařského vybavení není tak snadný jako se může zdát. Rozhoduje nejen délka lyží a jejich vykrojení, ale i tvrdost, šířka, typ vázání, tuhost boty atd. Ideální je osobní návštěva na naší prodejně, ale samozřejmě jsme schopni poradit i telefonicky – v případě nákupu přes e-shop.

Pokud již lyže máte, nabízíme Vám služby našeho skiservisu. Nabízíme dlouholeté zkušenosti v přípravě lyží a snowboardů, kvalitní servisní vybavení a individuální přístup. 

Mezi poskytované služby patří strojní i ruční servis sjezdových lyží, montáže a seřízení vázání, opravy skluznic, ruční broušení hran a voskování dle přání zákazníka atd.

Dále ruční servis snowboardů a běžeckých lyží a další související práce. Toto vše za nejlepší ceny a s krátkými dodacími lhůtami. Pokud si chcete nechat kvalitně připravit lyže a nechcete riskovat stres, čekání a vyšší ceny při servisování lyží až v lyžařském středisku, jsme ta nejlepší volba.

Zobrazit více aktualit